Докато аз съм министър, Европейската комисия няма да задължи България да

...
Докато аз съм министър, Европейската комисия няма да задължи България да
Коментари Харесай

Меджидиев: Докато аз съм министър, ЕК няма да задължи България да купува ненужни COVID ваксини 

Докато аз съм министър, Европейската комисия няма да задължи България да купува ненужни Коронавирус ваксини. Няма да сложа подписа си! Това съобщи в изявление за Българска национална телевизия здравният министър Асен Меджидиев  Асен Меджидиев Д-р Асен Меджидиев е роден през 1968 г.   Завършва медицина към Висшия медицински институт в.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 32537
" България изрично не желае повече доставки на ваксини. Ако не, да ни възстановят средствата. Финансовият запас, който е очакван до 2025 година по този контракт, умерено може да стигне, с цел да изградим Детската болница. Не пазя фармацевтични компании, пазя българските жители. Имаме писмо от Европейска комисия, че производителите са подготвени да разсрочат идващите доставки във времето, само че не са подготвени да се откажат. А тези ваксини не са създадени. Трябва да има жест от страна на производителите ", безапелационен бе той. 

Меджидиев разяснява и поръчката на шест медицински хеликоптера, като подсигурява, че помощта ще е безвъзмездна. " При спешността не гледаме дали пациентът е обезпечен, или не ", акцентира министърът. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР